ЗА НАС

Търговската марка EDENBERG произвежда съдове и прибори за кухнята за всякакво приложение: за пържене и готвене, за рязане и накълцване, за съхранение и носене. Всички линии често се попълват с нови модели, което ви позволява да намерите най-подходящите продукти от цялото разнообразие.

Отзивите за EDENBERG показват, че продуктите на производителя са удобни за употреба: те имат минимално тегло, здраво се захващат за удобни дръжки и могат да се използват за всички видове печки: газови, електрически, индукционни. Също така продуктите са лесни за почистване: бързо се измиват както на ръка, така и в съдомиялната машина на нормален режим. Продуктите са възможно най-безопасни за употреба, защото те не отделят вредни вещества в храната по време на нагряване, а също така не отделят допълнителна миризма и вкус. Продуктите гарантирано не предизвикват дразнене и са гаранция за приготвяне на здравословна храна. Благодарение на компанията, марката EDENBERG се свързва с високо качество и екологичност на своите продукти. Тя се разпространи в цяла Европа и се утвърди като водещ бранд на пазара на съдове за готвене.
 
 
Марката отделя много време за дизайна на своите продукти. Често можете да видите ярки вложки върху съдовете: червено, зелено, синьо или лилаво. Пластмасата се обагря надеждно и дълго време няма да избледнее и да се отлепи. Популярни в наши дни са мраморните или дървени покрития. Те изглеждат стилно на фона на плътна сива повърхност. Емайлираната стомана е украсена с многоцветни дизайни под формата на цветя, храна, точки, абстрактни форми и линии.
Тези модели съдове за готвене са добър избор за привържениците на нестандартни цветови предложения. Има възможност да се намери и нещо за привържениците на минимализма. За тях подходящите модели са в класическите и изчистени сиви и черни тонове.
Какво може да се намери в асортимента? Една от най-търсените и необходими категории в кухнята са тенджерите EDENBERG. Те са проектирани предимно в класически метален цвят /инокс/, така че хармонично ще се впишат във всеки кухненски интериор. Можете да изберете контейнери от 0,6 до повече от 10 литра. Също така е практично да закупите тенджера в комплект със стъклен капак с изход за пара. Разделът с тигани EDENBERG остава също толкова популярен. Дълбоки – за задушаване на големи порции храна, с ниски стени – за фини акценти, стандартни размери – за редовно пържене или с повдигната повърхност за скара – можете да изберете някоя от изброените опции. Можете също така да намерите продукти с практични функции: отвори за лесно оцеждане на мазнина, отвор за окачване на дръжката, мраморно покритие, за да се предотврати изгарянето на храната. Не пропускайте шанса да закупите комплекти касероли EDENBERG или комплекти тигани. Те включват основно около три контейнера, декорирани в еднакъв дизайн, но с различна вместимост.

Данни за фирмата:
“Фотон Логистик” ЕООД
ЕИК 200796243 
гр. Шумен, ул. Цар Освободител 24
info@edb-home.com

Чайниците EDENBERG – една от най-ярките и оригинални линии. Те са украсени с детайлни шарки, надарени както с матово, така и с огледално покритие. Многослойното дъно разпределя топлината равномерно, така че течността ще заври възможно най-бързо на всяка печка. Стоките са допълнени със свирки, така че не е нужно да проверявате дали водата е завряла, тя ще ви извести, когато това стане. Категорията на кутиите за хляб EDENBERG е много търсена. Моделите са сходни помежду си – основната гама от модели се състои от продукти с шарнирен капак, който приляга плътно към основната част. Практичен е плоският плот, върху който можете безопасно и компактно да поставяте различни буркани, спестявайки място на масата. Можете спокойно да си купите комплекти съдове EDENBERG за вашата кухня и да отбележите колко удобно и бързо е станало готвенето. В допълнение, стилният дизайн ще помогне за трансформиране на интериора и поставяне на ярки акценти. Разнообразният избор ще помогне на всеки да намери правилното решение за всяка домакинска задача.