Запознайте се с ЕDB-HOME.COM

EDB-HOME предлага невероятната селекция от продукти които  се открояват с дизайн и функционалност  в съответствие с най-съвременните тенденции на пазара. 

Цялостната гама включва: съдове за готвене,битова техника,сервизи за хранене ,чаши и много други продукти

Вярваме, че ще помогнем и на Вас да напишете историята на Вашия дом. 

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

СЕРВИЗИ ЗА ХРАНИНЕ

Красивият сервиз за хранене може да превърне всяко събиране около масата в празник и всяко ястие – в изискано преживяване. Той не е просто необходим комплект чинии за хранене, който улеснява ежедневието ни. Стилният и луксозен сервиз за хранене  е начин да доставите удоволствие на всичките си сетива дори по време на една обикновена вечеря.

СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ

Многослойните дъна на нашите продукти гарантират, че топлината се разпределя равномерно в съда, предотвратявайки изгарянето на храната. Дебелите дъна акумулират топлина, което означава, че продуктите запазват висока температура по-дълго, когато се извадят от котлона.

EDENBERG

Ние сме представители на търговската марка EDENBERG която произвежда съдове и прибори за кухнята за всякакво приложение: за пържене и готвене, за рязане и накълцване, за съхранение и носене. Всички линии често се попълват с нови модели, което ви позволява да намерите най-подходящите продукти от цялото разнообразие.

Отзивите за EDENBERG показват, че продуктите на производителя са удобни за употреба: те имат минимално тегло, здраво се захващат за удобни дръжки и могат да се използват за всички видове печки: газови, електрически, индукционни. Също така продуктите са лесни за почистване: бързо се измиват както на ръка, така и в съдомиялната машина на нормален режим. Продуктите са възможно най-безопасни за употреба, защото те не отделят вредни вещества в храната по време на нагряване, а също така не отделят допълнителна миризма и вкус. Продуктите гарантирано не предизвикват дразнене и са гаранция за приготвяне на здравословна храна. Благодарение на компанията, марката EDENBERG се свързва с високо качество и екологичност на своите продукти. Тя се разпространи в цяла Европа и се утвърди като водещ бранд на пазара на съдове за готвене.

ВИЗИЯТА НА EDENBERG

Марката отделя много време за дизайна на своите продукти. Често можете да видите ярки вложки върху съдовете: червено, зелено, синьо или лилаво. Пластмасата се обагря надеждно и дълго време няма да избледнее и да се отлепи. Популярни в наши дни са мраморните или дървени покрития. Те изглеждат стилно на фона на плътна сива повърхност. Емайлираната стомана е украсена с многоцветни дизайни под формата на цветя, храна, точки, абстрактни форми и линии.
Тези модели съдове за готвене са добър избор за привържениците на нестандартни цветови предложения. Има възможност да се намери и нещо за привържениците на минимализма. За тях подходящите модели са в класическите и изчистени сиви и черни тонове.
Какво може да се намери в асортимента? Една от най-търсените и необходими категории в кухнята са тенджерите EDENBERG. Те са проектирани предимно в класически метален цвят /инокс/, така че хармонично ще се впишат във всеки кухненски интериор. Можете да изберете контейнери от 0,6 до повече от 10 литра. Също така е практично да закупите тенджера в комплект със стъклен капак с изход за пара. Разделът с тигани EDENBERG остава също толкова популярен. Дълбоки – за задушаване на големи порции храна, с ниски стени – за фини акценти, стандартни размери – за редовно пържене или с повдигната повърхност за скара – можете да изберете някоя от изброените опции. Можете също така да намерите продукти с практични функции: отвори за лесно оцеждане на мазнина, отвор за окачване на дръжката, мраморно покритие, за да се предотврати изгарянето на храната. Не пропускайте шанса да закупите комплекти касероли EDENBERG или комплекти тигани. Те включват основно около три контейнера, декорирани в еднакъв дизайн, но с различна вместимост.