Доставка

Всички направени поръчки изпращаме с куриерска фирма Speedy. При подаване на поръчката имате право да посочите удобен офис на куриера или адрес, както и допълнителна информация за доставката. За Ваше улеснение може да създадете профил – акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще.

Пратките изпращаме в срок от 1-3 работни дни, в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни.

Преди изпращане на проръчката ще получите потвърждение от нас, както и информация за очакваната дата на доставка. 


За всяка поръчка на стойност над 60 лв, изпратена до офис на Speedy, доставката е БЕЗПЛАТНА. 

Всяка пратка, изпратена от нас има опция преглед. Можете да отворите пратката пред куриера, преди да заплатите стойността и. 

Начини за плащане

EDB-HOME  Ви дава възможност да изберете най-удобния за Вас начин на плащане.

• Наложен платеж – заплащате на куриера при доставяне на пратката. 
• Банков превод – Можете да направите банков превод към нас. Данните за банков превод ще се покажат след завършване на поръчката, като преди това трябва да изберете желания метод за плащане. За да можем да обработим поръчката Ви трябва като основание за плащането да посочите нейния номер.
• Дебитна или Кредитна карта -към нашия сайт има интегриран модул (Виртуален 3D Secure ПОС Терминал), чрез който ще можете да заплатите избраните от Вас стоки чрез Вашата дебитна или кредитна карта с логото БОРИКА, MasterCard, VISA, Verified by VISA и MasterCard Secure Code.

• Купуване на изплащане –  Вземи желания продукт с TBIBank, избери подходяща за теб схема на изплащане.

Опцията за плащане се избира преди завършване на поръчката.

Връщане / Замяна на продукт

  • Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката.

В обратно изпратената пратка освен бланка за връщане на закупена стока, трябва да бъде приложено и доказателство за закупуването (касов бон, фактура).

Задължително условие е върнатите продукти да са в изряден търговски вид, без да са използвани.

Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Пратки, изпратени към онлайн магазин EDB-HOME.COM с наложен платеж, не се приемат.

Закупен артикул, който е изпълнен по индивидуални изисквания (брандиран или специална поръчка), не подлежи на замяна или връщане.

След получаване на върната стока и прегледа ѝ, стойността, без транспортните разходи, се възстановява на клиента по сметка в срок от 14 /четиринадесет/ дни.

Стока, чието връщане / рекламация не може да бъде приета (например: ако е изпратена след посочения срок, ако не е придружена с касова бележка, ако не е в добър търговски вид, ако е преминала някаква обработка или е с премахнати стикери) ще бъде изпратена обратно на клиента за негова сметка.

Ако по някаква причина клиентът е сбъркал и е посочил друг продукт от това, което е искал и до изпращане на поръчката не е установил грешката си може да се свърже в офиса на фирмата, за да бъде взето решение как ще се процедира. Всеки случай се разглежда индивидуално. Разходите за връщане на продукт и изпращане на нов са за сметка на клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа или по-евтина се доплаща / снема разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента (грешно изпратен продукт). Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него. При явно несъответствие на получената стока със заявената, незабавно се свържете с нас на някой от телефоните ни.

0894 60 66 69

email адрес :info@edb-home.com

Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е изпратен към клиента. При установяване на такава грешка, клиентът връща продукта за сметка на търговеца и му се изпраща верния.

На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответствие или дефект или не са спазени инструкциите за употреба.

Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация изготвен в присъствието на куриера. В случай на видима повреда на пратката в момента на нейното предаване, се изготвя (в два екземпляра) констативен протокол от куриера, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В този случай клиентът може да откаже получаването на пратката или да я вземе на своя отговорност. Ако клиентът приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера с получаването ѝ, отговорностите по рекламация се прехвърлят към куриера, доставил пратката на клиента. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма.

При предявяване на рекламация в срок до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената. Всички разходи, които клиентът е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за негова сметка.

Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

Нашият обратен адрес е:

Паладиум Лайн ЕООД
ул. Строител 1
Шумен 9700
България
Контакти: +359894606669
Email: info@edb-home.com

Свържете се с нас